Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

''ΤΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ'' ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!

''Ζεις στο εξωτερικό; Είσαι Ελληνίδα μανούλα στην Γερμανία; Έμαθες ότι βγήκε νόμος πέρυσι τον Ιανουάριο κατά της βίας στα παιδιά αλλά εσύ θέλεις να σαπίσεις το παιδί σου στο ξύλο και δεν ξέρεις πως?!! Μπες στο γκρουπακι μας να σου μάθουμε όλα τα κόλπα!! Θα εκπλαγείς με την συνωμοσία που γίνετε εκεί μέσα εναντίον των παιδιών μας!! Ελα και δεν θα χάσεις,,, όλα θα γίνουν αλα ελληνικά!!!ΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕ!!!''

Έλεος πια με τον κάθε πικραμένο!! Είστε πρόβατα!! και το λέω και το εννοώ. Ακολουθείτε το κάθε τρολ που σας τα παρουσιάζει όπως ακριβώς θέλει (ξέρει τα πιασαρικα θέματα και πως θα τραβήξει την προσοχή σας και τις εντυπώσεις αμ πως!!δεν το ξέρατε??5 λεπτα δημοσιοτητας λεγετε τς τς τς) τροποποιεί ποστ ονόματα και θέματα και σας τα πλασάρει σαν ΘΕΜΑΤΑΡΕΣ και εσείς χωρίς να ξέρετε/σκέφτεστε τον θεοποιειτε!!Τραγικό????

Εάν θέλετε να ξέρετε εσείς εκεί οοολοι όσοι μας κατακρινατε στην Ελλάδα που το παίζετε παντογνώστες και πίσω από έναν υπολογιστή λέτε τα χίλια μύρια έτσι για την πλάκα σας χωρίς να βάλετε σε λειτουργία το μυαλό σας εμείς εδώ στην Γερμανία ΟΧΙ τα παιδιά μας ΔΕΝ σαπίζουμε αλλά είμαστε πιο δεμένοι από ποτέ με τις οικογένειες μας!! Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται. Ελάτε να ζήσετε εδώ μόνοι χωρίς βοήθεια από κανέναν με όλες τις δυσκολίες και κυρίως χωρίς να γνωρίζετε την γλώσσα και μετά να μιλήσετε για όλες εμάς που με πολύ κόπο προσπαθούμε για τα παιδιά μας να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε!!
Όλοι εσείς οι καλοί άνθρωποι αφού προσπαθείτε για το καλό και νοιάζεστε και λυπάστε τα πάντα και τους πάντες απλά μην ασχοληστε μαζί μας ασχοληθείτε με τα τρολ και καψτε και άλλο τον εγκέφαλο σας!! Λυπάμαι που γράφω έτσι απότομα αλλά αυτό μου βγάζετε...Υπάρχουν τόσα πολλά θέματα που πρέπει να μας απασχολούν που μας καταστρέφουν σαν λαό και εμείς πιανόμαστε από ανούσια θέματα που δεν ισχύουν έτσι όπως τα παρουσίασαν!!Και ας βγει οοολη η συζήτηση στην φόρα και όχι μεμονωμένα σχόλια!!Τότε να σας δω!!

Γέμισαν τα blogς με θέμα τις Ελληνίδες μανούλες που συνωμοτούν πως να δείρουν τα παιδιά τους...Πόσο τραγικοί μπορεί να είστε για να μαζέψετε αναγνώστες?!!! Γράψτε δικά σας θέματα ή έστω αξιόπιστα θέματα και όχι από ένα τρολ που η ζωή του η μίζερη είναι όλο αυτό το σκηνικό!!
Και έτσι να ήταν όμως γιατί στοχοποιειτε όλες τις Ελληνίδες μανούλες της Γερμανίας;5 ονόματα φαίνονται τα μέλη είναι σχεδόν 2000 τι δεν καταλαβαίνω σωστά;

Αφήστε τα άσχημα σχόλια βγείτε από αυτή την μίζερη ζωή που παίρνετε ευχαρίστηση από τα γραφόμενα του άλλου, αυτό είναι κατάντια όσοι ασχολείστε με τα τρολ και γίνεστε πρόβατά τους!!!

Στεναχωριεμαι που διάφοροι bloggers στέρεψαν από ιδέες εκτός αυτού έχει μαζευτεί η σάρα και η μάρα κρίμα!!!

6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥΣ!! ''NIKOLAUSTAG''

Ημέρα του Νικολάους ένα διαφορετικό έθιμο για την γιορτή του Αγίου Νικολάου!


Εδώ στην Γερμανία κάνουν το εξής '' βάζουν τα παιδάκια τους να καθαρίσουν τα μποτάκια τους την παραμονή της γιορτής και τα βγάζουν έξω στην πόρτα. Το βράδυ έρχεται ο Nikolaus και τους αφήνει διάφορα μικροπραγματάκια  γλυκάκια σοκολατάκια φρούτα καραμέλες ίσως και κάποιο μικρό παιχνιδάκι. Το πρωί η χαρά των παιδιών στα μάτια τους δεν περιγράφετε!!''




Συνήθως βγάζουν και οι γείτονες διάφορα πραγματάκια και τα μοιράζουν στα μποτάκια που βλέπουν έξω!!

Είναι όμορφο και τα παιδιά χαίρονται πολύ.. Την επόμενη μέρα στο Kindergarden συζητάνε με τις δασκάλες και τα παιδάκια τι δώρα τους άφησε!!

Εγώ κάνω κάτι διαφορετικό αφού λοιπόν έρχεται ο Νικολαους σε εμάς γράφουμε και το γραμμα για τον Άγιο Βασίλη το αφήνουμε στο δέντρο μας με μπισκότο και γάλα το παίρνει ο Νικολάους και το πηγαίνει στον Αγιο Βασίλη!!!Δική μου σκέψη για να έχει πιο σασπένς!!Ο μικρός μου το διασκεδάζει πάρα πολυ όλο αυτό!!

Καλό είναι να το κάνετε μανούλες για να έχει και το δικό σας παιδάκι να πει την δική του ιστορία στον παιδικό καθώς και τι του έφερε ο Νικολάους!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...